woensdag 21 mei 2008

Met zijn tweetjes middagje weg

Vanmiddag gezellig met m'n zoontje even gaan winkelen,hij had zelf al een briefje gemaakt met wat hijzelf ging kopen en waar ik nog heen moest.

Mijn vriend had ons al halverwege afgezet want die moest zelf ergens heen,dus konden wij lekker samen even weg.

Eerst even naar de apotheek dit vond hij wel interessant omdat het zich nu in een noodkeet bevindt tijdelijk en dit nog niet van binnen had gezien.

Daarna naar "de tuinen"even gewoon een keer rondneuzen,daar vond hij iets voor papa"hij wilde perse iets voor hem kopen"dus niet voor vaderdag al maar zomaar,van zijn eigen geld.

Hij had een portemonnee om zijn nek gehangen met geld erin wat hij zelf gespaart heeft,een leuk klein boekje "voor de allerbeste vader",met allerlei lieve geschreven stukjes voor vaders erin .

Een klein stenen tuinschepje en harkje voorop aan de buitenkant van de kaft echt heel leuk,en zeker omdat zijn vader vaak de tuin bijhoudt was dit heel toepasselijk.

Hij ging het zelf mooi betalen en ik liet hem gewoon doen ook had hij het mooi in laten pakken voor hem,en hij was echt trots dat hij dit allemaal zelf had gedaan en ik ook.

Daarna naar Bart Smit want hij moest nog een nieuw pennetje hebben voor zijn Nintende DS waar hij er één van verloren heeft,terwijl hij er nog twee heeft maar het moeten er drie zijn en ook moet deze nieuwe ook wit zijn en niet zwart of blauw NEE wit duidelijk!

Ik laat hem maar doen ,hij heeft het weer compleet en is tevreden,dus alle parameters staan weer goed voor hem.

Zo leert hij meteen dat ik niet alles ga betalen en dat vindt hij goed en ook nog iets voor papa gekocht dus helemaal geweldig voor hem.

Daarna nog even wat suikervrije snoep gekocht die hij zelf mocht scheppen dat is een beter idee,snoep zonder kleurstof en suikervrij.

Daarna zijn we op ons gemakkie weer teruggelopen ondertussen praat hij aan gezellig met mij over van alles en nog wat.

Ook kwamen we nog een colonne mieren tegen waarop hij tegen mij zei"kijk man een hele optocht mieren mam"!Die zijn hard aan het werken hoor!

Ondertussen was ik al opgebeld door het thuisfront die ons tegemoet kwam,en zo hadden we weer een leuke middag

Thuis zat zijn vriendinnetje al op hem te wachten maar eerst moest hij het cadeautje aan papa geven en dat was Privé" zei hij.

Daarna zijn wij even lekker koffie samen gaan drinken,en die kids gingen lekker buiten samen spelen.
"WELKOM "