zondag 12 september 2010

Onverwacht bezoek.....op 9/11

Gisterenavond lagen we lekker relaxed onderuit op onze hoekbank met zijn drietjes,toen er ineens iemand voorbij liep en naar hier kwam gelopen het was al donker en ik zei al meteen;ik ga niet open doen s'avonds er komt hier van alles voorbij.(je weet maar nooit)
Dus er werd aangebeld en even deed niemand open,mijn vriend stond op om te gaan kijken en ineens staat een oude schoolvriendin met haar man voor het raam.
Nou wat ben ik geschrokken in eerste instantie omdat ik het niet vertrouwde wie er aan de deur kwam en op de tweede plaats omdat ik hun ook niet verwachte.
Het was donker bij ons in de kamer er brandde alleen twee kaarsjes(gezellig)en ineens waren hun er.
Mijn vriendin merkte wel bij het open doen dat ik hun niet verwachtte en zeiden al meteen..oh jullie wisten niet dat wij kwamen dan gaan we weer meteen.
Nee zei ik,;kom binnen"en wilde hun zeker niet wegsturen natuurlijk,dus ons zoontje begon al op te ruimen voor op tafel het een en ander.
En mijn vriend deed de sfeerverlichting aan,er was dus een misverstand ik had deze afspraak niet opgeschreven de laatste keer in Juni,toen wij bij hun op visite waren ......heel vervelend.
Ik ben snel koffie gaan zetten en had gelukkig nog appelflappen in huis en nog van alles, maar ik was niet echt voorbereid en mijn vriend natuurlijk helemaal niet op visite.
De koffie stond al snel op tafel en de visite bleef aangeven dan gaan wij zo weer,
ik wilde dat niet hebben hun hadden immers ook oppas ingehuurd en komen toch een half uurtje van huis gereden dat vindt ik dan ook niet fijn.
Wat voelde ik mezelf opgelaten....ik droom vaak dat er onverwachts visite komt en ik niks in huis heb en nu werd mijn nachtmerrie nog werkelijkheid,voor mijn gevoel dan.
Terwijl er eigenlijk niks aan de hand was,er was nog genoeg in huis maar normaal doe ik nog iets extra's op tafel zetten,een warm hapje of iets dergelijks..
Maar hun wilde verder ook niet dat ik iets warm ging maken...het was allang goed.
We hebben tot zo'n uur of 12 gezellig zitten buurten en natuurlijk met steeds de grap ertussendoor dat ik vergeetachtig wordt etc. dat zal ik nu wel altijd moeten blijven horen.
Later dacht ik nog even terug aan,dat wij het van te voren hadden over 9/11 en dat ik toen nog zei van;het is voor mij een gewone dag net als alle andere" maar dat was het voor mij dus niet,ik(wij)werd rond 9 uur verrast door onverwacht bezoek ....dat was voor mij 9/11 2010,een extra iets erbij om deze datum niet snel te vergeten.
"WELKOM "