zondag 27 april 2008

Gezellig avondje weg samen

Gisterenavond weer eens lekker samen bij een oude schoolvriendin en haar man op visite geweest.Dit was weer lang geleden en altijd gezellig ik merk altijd dat mijn vriend er ook graag mee naar toe gaat dus dat ervaar ik dan ook als "een leuk uitje"
We kennen elkaar al vanaf 1986 en de mannen vanaf 1989 zo ongeveer en dat klikt goed,mijn vriend weet hoe hij is en hij weet hoe mijn vriend is en dat gaat al jaren zo door.
Vaak zegt de man van mijn vriendin "gij bent toch wel een aparte"tegen mijn vriend en moet altijd erg om hem lachen en neemt hem zoals hij is,en dat is fijn.En andersom natuurlijk ook.
Steeds merk ik wel als het wat later wordt dat voor mijn vriend de koek op is en hij naar huis wil,
zijn concentratie valt weg en is niet helemaal meer bij het gesprek en droomt dan vaak weg.
Dus we gaan nu voortaan wat eerder naar huis,voordat hij dit krijgt,gelukkig worden we allemaal een beetje ouder en kunnen er allemaal niet meer zo goed tegen,dus dat komt ons goed uit!
Ik merk dan ook dat hij dan minder geconcentreerd naar huis kan rijden en denk dan later van had ik maar helemaal niets gedronken(wat ik al bijna nooit doe)dan had ik beter zelf kunnen rijden,maar ja.
Hij lijkt vaak dan degene die gedronken heeft in plaats van mij, terwijl hij nooit één druppel alcohol drinkt of heeft gedronken, dat is het gekke eraan.
Maar we kunnen daar fijn ons zelf zijn en dat doet mij ook goed,zo kun je lekker een keertje samen ontspannen weg en dat doet je goed.
"WELKOM "