woensdag 19 mei 2010

Even een berichtje....

Gisteren is de medicatie van mijn vriend gelukkig aangepast dit was allang nodig maar door angst voor de vorige psychiater is mijn vriend niet meer terug gegaan naar haar,hij was bang dat ze de medicatie zodanig terug zou draaien dat hij niet durfde terug te gaan om erover te praten.

Dit omdat ze de voorlaatste keer zeer moeilijk deed over de ritalin en bang was dat mijn vriend verslaafd zou geraken.
Nu was de maat vol het ging bergafwaarts ook na wisseling van merk van de venlafaxine waarbij hij schijnbaar niet tegen de hulpstoffen kon is het achteruitgegaan met hem,hij komt dan in een neerwaartse spiraal en wordt steeds zwaarder op de hand,depressiever en ziet grote beren op de weg.
Waardoor ik heb besloten om snel een afspraak te maken bij zijn coach bij het ggz en deze heeft gisteren meteen al een afspraak kunnen maken bij een andere psychiater GELUKKIG!

Ik ben s'middags meegeweest en alles verliep voorspoedig alle begrip voor hem...en de venlafaxine is nu opgehoogd met 37,5 mg hij had al 75mg dus deze komen erbij nu.
Plus een ritalin extra voor de gaten op te vullen in de middag of vroeg in de avond na het eten.
Wij zijn blij dat het nu op een niveau is gebracht waardoor het hem weer wat meer lucht geeft.
Ook de cognitieve therapie doet hem goed....dit is echt verhelderend voor hem ivm met trauma's uit het verleden.
Vanmiddag is onze thuisbegeleidster geweest eerst een half uurtje met ons zoontje die dan
bezig is met een werkmap ik en autisme om meer inzicht in zichzelf en het autisme te krijgen,alhoewel hij al heel veel ervan weet is het goed voor hem om met haar bezig te zijn .
En daarna kunnen wij nog van alles bespreken met haar en krijgen wij nog veel tips,ook zij kan nog veel van w en mij leren...dus dat is voor haar ook wel fijn.
Morgen ben ik lekker vrij en ben ik van plan om lekker in de tuin te gaan werken of het ook zo
gaat dat weet je nooit...maar de plannen liggen er.
"WELKOM "