vrijdag 16 oktober 2009

Rust begint terug te keren

Zo de storm is gaan liggen!Gelukkig het begint hier weer een beetje rustiger te worden.
mijn vriend is helemaal uitgeput geweest van de Ritalin die hij heel de dag door aan het slikken was om zijn stemming zo goed mogelijk te houden,ik zag hem langzaam inzakken als een zombie,maar hij dacht zich beter te voelen,maar niets was minder waar het heeft hem nog meer gesloopt,uitgeput en heel erg gefrustreerd omdat het gewoon niet lang genoeg houd iedere keer een kwartiertje een beter moment en dan zakt het alweer in dus het werkt gewoon niet op deze manier.
Zodoende zijn we bij de psychiater terug gekomen en die wilde ook niet zo door gaan met deze hoge dosis van 6 รก 8 per dag of meer (van 10mg) ze zei ook het wordt steeds meer en de dosis wordt steeds hoger en voor je het weet ben je een verslaving rijker en dat is ook zo.
Wel een tegenvaller voor mijn vriend die hier zoveel hoop op had...maarja wat is beter.
Nu is hij over aan het gaan op een andere antidepressiva nl. de Efexor deze gaat nog uitgebreid worden naar 150 mg meer wil hij eigenlijk ook niet.
Dus mss kan deze iets beter werken dan die hij nu heeft (de fluvoxamine)
En daarbij slikt hij nog dipiperon 2x daags een halve en dan voor de ochtend om op te starten 15 mg ritalin dit is echt het maximale dat hij nu aan ritalin gaat gebruiken.
Dus wij zijn benieuwd,hij heeft nu heel hard moeten knokken en rusten om uit een diep dal weer naar boven te klimmen,maar het gaat hem lukken.
Onkruid vergaat niet zullen we maar zeggen,en hoop doet leven.
Ondertussen ben ik ook weer een beetje bij aan het tanken,slaap nu weer beter en kan ook weer rustiger zijn,ben weer aan het sporten en dat doet goed.
Ons zoontje doet het gelukkig voortreffelijk sinds de Ritalin we geven hem niet meer dan 2x 5mg en als het nodig is nog een halve(2,5 mg) om half vier,dit kijken we als hij uit school komt of dit wel of niet nodig is,afhankelijk hoe druk hij is(ook in zijn hoofdje)
Hij is nu veel beter bereikbaar en beter te corrigeren en zelf voelt hij zich ook veel minder druk.
Nou ik stop er is nog veel meer verandert maar daar kom ik later op terug.
"WELKOM "