zaterdag 19 juli 2008

Heerlijk rustige Zaterdagochtend


Was vanmorgen om half 8 wakker,zoals gewoonlijk kan ik dan niet meer slapen,omdat ik heel de week vroeg op ben gestaan voor mijn werk.
Ons zoontje lag nog te slapen wonder boven wonder hij begint nu te wennen aan de vakantie,
ja jippee na twee weken is hij gewend.
Hij gaat nu wat later naar bed,dit hebben we langszaam op moeten bouwen anders kan hij er niet tegen,hij heeft veel slaap nodig,maar gunt zichzelf dit niet helaas!
Om half negen begint hij echt wakker te worden en vindt dit ook niet erg een mooie tijd om wakker te worden.
Gisteren hebben we een nieuwe micro-sd kaartje voor hem moeten halen want de oude was gebroken,voor zijn Nintende DS waar hij alle spelletjes op kan zetten.(niet dat hij er altijd mee speelt)maar voor de vakantie is dit best belangrijk want hij kan hier onderweg in auto mee spelen en hoeft dan niet steeds van spelletje te verwisselen.
Maar omdat hij alles zelf wil doen had hij gisteren dus ook nieuwe spelletjes op het kaartje willen zetten,maar dat was een beetje mis gegaan,hij heeft het kaartje te hard of verkeerd in het houdertje voor te laden gedaan en ik heb het met een tangetje er echt uit moeten trekken.
Maar het kwaad was al geschied,een breukje in het kaartje en dan kan je het wel weggooien.
Hij huilen en bang op zijn kop te krijgen er nog bij,terwijl ik me nooit zo druk maak om zo'n zaken het is vervangbaar en hij doet het niet expres dus gebeurt is gebeurt punt uit.
Ik heb hem gerustgesteld en wel verteld dat hij dit niet meer alleen moet doen dat hij hier echt nog te klein voor is en dat hij het aan volwassene over moet laten.
Dit is voor hem moeilijk want hij denkt dat hij gelijk staat met een volwassene dus hij kan het ook dat hij heeft hij nu dus ondervonden dat het niet zo is, een harde leerschool voor hem.
Hij kan ook al erg veel met de computer en wil ook alles leren en lezen,hij houdt het journaal bij
kijkt soms op de teletekst(dit doet papa ook veel dus..)

Heerlijk een bakje koffie erbij dat doet goed,even tijd voor mezelf ,mijn maatje slaapt ook nog die is nog aan het bijkomen van een drukke week,heel de week ons zoontje thuis is voor hem wel een stuk zwaarder,en daarbij wil hij zijn hardlopen bijhouden en zijn huishoudelijk taken die hij normaal ook doet.
gisteren na een drukke dag had hij al heerlijk ons bed verschoond en alles was gezogen van boven naar beneden.
Ons zoontje was Donderdag wel bij mijn ouders geweest vanaf een uur of tien en gistermiddag
is hij rond twee uur naar de buurman gegaan,waar zijn vriendinnetje toen was.
Daarna rond vier uur toen ik thuis was zijn die twee hier komen spelen wel gezellig die twee zijn echt verliefd en gaan later trouwen (wel grappig om te horen)ons zoontje wilde liever samenwonen want dat deden wij ook,en hij wilde niet naar de kerk want dat vond hij niet zo geweldig trouwen in de kerk.
Samen hebben die twee hier lekker samen soep gegeten en poffertjes,met een hoop geknoei
met poedersuiker en zijn vriendin die de jampot nog kapot liet vallen was het toch gezellig!
Een gezellige knoeiboel zo kun je het noemen,daarna hebben wij samen gegeten dat was iets rustiger voor ons.
Toen zijn we met die twee kinderen nog even naar een winkel gegaan en daarna was het genoeg,het was half 8 dus het buurmeisje naar huis en ons zoontje kon beginnen aan zijn dag af te bouwen want dat heeft hij nodig,even rustig worden nog wat drinken wat praten en even lekker wassen en dan naar bed.
Vandaag gaan we naar mijn schoonvader op bezoek dan wandelen we daar naar toe is ongeveer 20 minuten lopen en hebben we meteen een mooie wandeling gehad.
Nog een weekje werken en dan heb ik drie weken vakantie,gelukkig!daar ben ik dan ook wel aan toe,want op het werk wordt het nu ook drukker en ben ik langer aan het werk dus dat wil wel.

Ben al een beetje spulletjes in aan het pakken zo het een en ander,nieuwe banden zijn er voor op de auto gelegd en dan moet hij nog gewassen en uit gestofzuigd.
Het komt wel goed,ik ga nog even een ontbijtje maken voor ons en dan ga ik lekker boven ontbijten met mijn mannetjes.
"WELKOM "