woensdag 25 juni 2008

weekend weg geweest

Afgelopen weekend zijn we met zijn drietjes een weekend naar Slagharen geweest in een huisje voor de vierde keer dus alles is bekend daar.
Vrijdagochtend alles ingepakt en zijn we gegaan,in de middag kwamen we daar aan en zijn we het park ingegaan,meteen gaan draaien om lekker al een beetje in stemming te komen.
Merkte wel dat ons zoontje weer in meer dingen durfde en zich over dingen heen kon zetten
in één attractie krijg je hem echt niet in want daar is heel veel lawaai en het is er donker,en hij weet niet wat er binnen gaat gebeuren.
We hadden wel geprobeert hem mee naar binnen te krijgen maar bij de bootjes waar je in moet stappen is hij keihard naar de ingang teruggerend zo bang is hij dan.
Verder hebben we lekker kunnen ontspannen(zover dat lukt) en zijn we Zondagavond
weer thuisgekomen,onderweg in de auto slaapt ons zoontje echt niet hij was zo moe en zat onderweg dvd te kijken en lekker te duimen maar hij vecht tegen zijn slaap echt erg!
Zijn ogen vielen bijna dicht maar dat heeft hij nooit echt gedaan als peuter en kleuter deed hij dit al nooit.Slapen is voor hem echt verloren tijd denk ik,mijn vriend denkt dat hij geen rust heeft in zijn hoofd en daarom zich daar niet aan over kan geven.(maar die gaat zijn eigen na)
Verder wel een leuk voorval we gingen in een achtbaan(die niet over de kop gaat)en je kunt dat met zijn tweeën naast elkaar zitten,ik zou met ons zoontje gaan en mijn vriend alleen,maar je moest in verschillende rijtjes aansluiten voor een karretje dus het kwam niet goed uit dat we er samen in konden,vroeg een vrouw die voor mij stond aan mijn vriend als jij met mij gaat dan kunnen we er allemaal tegelijk in,mijn vriend zei "ja is goed"maar ik zag dat hij het niet goed begreep,dus ik zei tegen mijn zoontje ga jij maar bij papa,dat ik met die vrouw in een karretje kon,want ik weet dat mijn vriend dit echt niet fijn vindt,en zeker niet in een achtbaan zo tegen een vreemde aan.
omdat hij het niet begrepen had dan krijg je zo'n rare situatie dus ik stuurde mijn zoontje naar hem(die ook nog protesteerde die wilde met mij!)maar het kwam goed,later heb ik het mijn vriend uitgelegd en vertelde hij dat hij dat echt niet had begrepen en dacht dat die vrouw met mij zou gaan in een karretje.
Ik moet er wel om lachen achteraf,eigenlijk had ik hem gewoon met die vrouw moeten laten gaan maar zo ben ik dan ook weer niet,en mij maakt het niet zoveel uit dus......
Zondag waren we ook 25 jaar bij elkaar dus dat was wel een bijzondere dag,we hebben daar lekker samen gegeten en overal samen ingegaan.
Ons zoontje was Maandag wel erg moe en is die dag ook niet naar school geweest anders is hij heel de week op en wordt hij erg vervelend(gaat hij slecht luisteren)
We gaan het zeker nog een keer over doen ook al is het steeds hetzelfde(met twee van hun soort niet verkeerd bedoeld,is het goed ze weten wat er gaat gebeuren daar en hoe het daar is)
en het bevalt ons alledrie nog goed dus..
"WELKOM "