dinsdag 4 januari 2011

vakantie en structuur weg


Weg is de structuur nu na bijna anderhalve week vakantie is de structuur voor een deel verdwenen nu zie je hoe belangrijk die is.
Gelukkig is niet alles weg deze keer er wordt gegeten op vaste tijden (beetje flexibel wel)
er wordt voor 12 uur aangekleed en de tanden worden gepoetst.
Het douchen blijft een gevecht en moet op afspraak bij onze asperger junior en dan nog probeert hij het uit te stellen tot het uiterste.
Nu het knippen vandaag is het volgende om over te klagen/zeuren en moeilijk te doen,er staat een afspraak voor kwart voor vier vandaag ...eerst komt er een voorstel om kwart over vier dit te doen...en dan komt er nu ik aan de computer zit en meneer aandacht opeist een voorstel van half vier
knippen..daar ga ik dus niet mee akkoord en er ontstaat vervelend gedrag...
Ik moet hem dan even resetten en op de gang zetten en vertellen dat kwart voor 4 ook kwart voor vier is ook bij mij.
Verder ben ik niet ontevreden over het verloop hier thuis ik heb twee weken gewoon door moeten werken en hoe moeilijk het ook is voor mijn vriend hij heeft het GEWELDIG gedaan!!
Mijn complimenten bij deze....gisteren met douchen heeft hij het voor elkaar gekregen dat onze
junior zingent onder de douche stond en zelf schoon ondergoed heeft gepakt en afgedroogd en met gewassen haren naar beneden kwam.
Dus ik ben tevreden het wordt toch niet perfect en dat is ook niet mijn doel wat ik voor ogen heb...de rust heb ik tussendoor zeer zeker gekregen dankzij mijn vriend die mij ook zeer ontlast
heeft na mijn werk en mij voorzien heeft van lekkere koffie,heerlijke maaltijden en alle aandacht die ik nodig had.
Ons zoontje heeft ook zijn best gedaan ondanks ook veel tegenwerking schikt hij later toch steeds in en leert van zijn eigen dingen die hij later beter probeert te doen.

"WELKOM "