maandag 26 mei 2008

handbal

Gisteren was ons zoontje met mijn moeder na een braderie geweest en daar stond een kraampje
van een handbalvereniging.
Ze hebben daar even staan te kijken en ondertussen vertelde die man dat ze nog leden zochten en vertelde het een en ander over de vereniging.
Mijn zoontje had daar wel oren naar en gaat nu a.s. Dinsdag naar de training kijken,ik had dit niet verwacht dat hij dit zou willen maar ja je ziet wel het gaat vaak niet zo als jezelf denkt.
Hij raakte er niet over uitgepraat en vroeg steeds weer opnieuw of dit wel mocht en of ik het ook goed vond,mijn vriend reageerde er niet zo erg op(moest zelf nog aan het idee wennen en was met andere dingen bezig,autorijden,printen etc.,hoorde het ook niet meteen)
Met nadruk heb ik hem nog even laten zeggen toen hij in bed lag van ga even naar hem toe
en zeg dat jij het ook goed vindt en dat we het makkelijk kunnen betalen want daar zat hij ook nog al over in.(ons zoontje)
Mijn vriend had wel tussendoor gezegd "het is goed"maar dat was voor hem niet duidelijk genoeg schijnbaar want hij bleef een bevestiging vragen.
Ik heb gezegd dat ik het keileuk vindt en hoop ook dat hij het echt leuk vindt,want hij is best nog bang van de bal maar ja ik denk dat het wel keigoed voor hem is,ook mentaal wordt hij er sterker van denk ik?
Nou we wachten maar rustig af misschien valt het helemaal anders uit en heeft hij het daar meteen gezien,wel grappig als je het nu over handbal hebt dan glundert hij helemaal.
"WELKOM "