zaterdag 12 juli 2008

Naar de film

gisteren naar de film geweest met zijn drietjes,naar Kungfu panda ( http://www.film1.nl/kungfupanda/ was wel leuk maar wel een
hectisch vertrek maar het is goed gekomen.
s'morgens had ik nog gewerkt en toen ik thuis kwam ben ik gaan douchen vlug mijn haren kammen met nog half nat haar mee naar de bios en toen waren we nog de pinpas vergeten omdat ik tijdens het weggaan nog een telefoontje kreeg van mijn werk ben ik zo in de auto gestapt terwijl mijn vriend dacht dat ik het pasje in mijn zakken had.
Gelukkig hadden we nog wat geld in het hoesje van de autosleutels en in het asbakje van de auto en zo konden we toch doorrijden naar de bioscoop snel de auto parkeren en naar binnen.
Ik kan daar goed tegen maar mijn vriend helemaal niet dit is te stressvol,moeten we geen parkeergeld betalen,nee,een parkeerschijf ....hoelang mogen we dan parkeren tweede vraag,
2 uur is lang genoeg voor een kinderfilm,naar binnen en kaartjes gekocht zelfs voor het balkon
hadden we genoeg dus wij daar gaan zitten de mannen daar gedropt en toen ben ik snel nog wat
drinken voor ons zoontje gaan halen en popcorn want dat hoort erbij en toen zat ik gelukkig!
Het was gelukkig een leuke film(ik hou niet zo van tekenfilms dus vandaar!) maar hij was echt wel mooi en leuke beelden en verhaal was wel leuk ons zoontje vond hem ook een beetje verdrietig in een deel waar een oude schildpad afscheid nam(en dood ging).

S'morgens hadden de mannen toen ik weg was zoete broodjes samen gebakken die waren trouwens lekker,niet te zoet dus dat was wel goed.

Na de bios was ons zoontje zijn vriendin(echte) er bij de buurman dus daar ging hij meteen heen
daarna is hij daar ook gaan eten dus wij konden lekker samen een keer rustig eten!

Na het eten hebben we nog lekker met die twee "pubers" buiten met de bal gegooid en gek gedaan(gestoeid) dat was wel leuk,ze kunnen dan even alle energie kwijt en dat is nodig bij beide.
Om kwart voor acht was het mooi geweest en gingen die twee kinderen samen nog een blokje om rennen(om de huizenblok) dat doen ze altijd en toen naar bed en toen zijn wij samen lekker
een film gaan kijken één naar een verhaal van Stephen King die duurde tot 11.15 en toen was ik ook wel aan slapen toe.
Zo en morgen lekker Zaterdag dus lekker vrij!
Heerlijk uitslapen zover dat lukt en lekker een stuk wandelen en verder zien we nog wel.
"WELKOM "