dinsdag 3 augustus 2010

Kermis en hoofdprijs



Zondag samen met mijn aspergers naar de kermis geweest inclusief mijn schoonvader.
We verzamelde bij de ingang van de fietsenstalling,toevallig kwamen we tegelijkertijd aan goed getimed dus!
Mijn schoonvader was zeer bang zijn fietssleutel kwijt te raken en had besloten om deze niet op te slot te zetten,dit vonden wij geen goed idee omdat zijn fiets toch meegenomen kon worden of dat een of andere lolbroek hem alsnog voor hem op slot zou zetten.
We begonnen bij het spookhuis(loopspookhuis) PSYCHO..we gingen er niet in maar wel even buiten kijken,mijn schoonvader had dit spookhuis nog niet eerder gezien,en ging roepen naar de pop die steeds langs een touw omhoog en omlaag klom.
Hij is dan een beetje ongeremd in het begin van de kermis dit misschien door spanning die hij dan opbouwd met het gaan naar de kermis,een soort ontlading.
Toen liepen we weer verder,op naar de andere attracties ons zoontje ging samen met mijn vriend in een attractie terwijl wij naar hun keken.
Daarna deden we mee aan het rad van avontuur en meteen al had mijn vriend prijs een knuffeldier,daarna won ons zoontje een kaartje om nog eens mee te doen aan het rad van avontuur,
en meteen het getal erna viel bij ons de hoofdprijs,dus drie keer prijs ineens aan onze kant.
Mijn schoonvader en ik deden mee aan de volgende ronde en mijn zoontje en vriend gingen uitzoeken.
Even later kwamen ze terug met een grote doos lego(commandowagen,uitkijktoren,en quat)een mooie prijs ,dus daar liepen we,verder met onze prijzen.
Op naar de volgende attractie.....en maar draaien,oliebol tussendoor...en nog even in de polyp en breakdance en en daarna kwamen we bij de nostalgische kermis in de oude rups(papillon),op zich leuk om even te zien,de vrouw zonder hoofd,vrouw zonder onderlijf.
Nog even meedoen aan het ballen gooien en ten toen waren we er na een uurtje of twee aan het einde.Het was een leuke kermis middag en zeker voor herhaling vatbaar en wij met onze prijzen op de fiets naar huis..

Uitslag ziekenhuis gisteren binnen....


Na lang wachten eerst op de afspraak,daarna weer meer als een uur in het ziekenhuis wachten(vorige week Woensdag)kregen we gisteren rond half zeven s'avonds de uitslag van een onderzoek binnen.(eingenlijk zouden we Woensdag pas de uitslag krijgen)
Gelukkig was alles goed niks kwaadaardigs Gelukkig!
Speciaal belde degene die de punctie had gedaan,zelf ons op,dit omdat ze op de hoogte is van mijn vriend zijn asperger en alles wat er omheen hangt bij hem.
Dus goed nieuws niet dat hij daarmee van zijn klachten af is maar het ergste scenario kunnen we afstrepen,hij moet over een half jaar wel weer opnieuw een punctie om de boel wel in de gaten te houden.
Dat geeft weer een beetje lucht...vannacht hebben we hierdoor denk ik ook allebei goed geslapen.
"WELKOM "