zaterdag 7 mei 2011

meivakantie


Meivakantie alweer,het is heerlijk weer,maar als je last hebt van insectenangst is dat niet echt ideaal,iedereen wil naar buiten maar jij liever niet.
Onze zoon wordt nog steeds panisch als er maar iets vliegt wat op een bij/wesp of hommel lijkt,na een methode die ze op hem toe hebben gepast via de Hogeschool is het er niet beter op geworden,terwijl er in de beschrijving van deze methode staat dat het ook bij mensen met autisme helpt,nou niet bij onze Asperger dus.
Er moet echt nog iets mee gebeuren,want het belemmerd hem in zijn dagelijks functioneren,onze thuisbegeleidster gaat het bespreken bij hun in het team en wie weet hebben hun nog een idee.
Onze begeleidster heeft zelf heel veel inzicht en ook mijn vriend en ik hebben al veel aan haar gehad het is erg fijn dat je iemand hebt die meedenkt en ook eens de dingen van een andere kant bekijkt,ipv mee gaan zitten praten met je.
Mijn moederdag cadeautjes heb ik al gehad,want de mannen konden niet wachten tot Zondag nadat ze samen er op uit waren geweest.
Alleen het cadeautje wat hij op school heeft gemaakt heeft hij bewaard tot morgen.
Verder gaat het hier zijn gangetje en proberen we er met zijn drieen het beste van te maken.
Nu heb ik ook lekker een hele week vrij en we gaan nog zeker leuke dingen doen dus dat komt wel goed.
"WELKOM "