dinsdag 31 januari 2012

Van alles en nog wat.....


Eindelijk weer eens een berichtje,steeds van plan maar er niet van gekomen.
Er is veel beweging hier,Sr is bezig met EMDR en gaat nu voor de tweede keer naar de osteopaat,daarbij nog de thuisbegeleidng en de daarbij nog de gesprekken met zijn begeleidster van het GGZ en dan nog de ondersteuning van mij.
Dan Jr die is gestart met de cognitieve therapie ivm zijn vele angsten die blijven bestaan en daarbij ook de thuisbegeleiding die hem ook ook een beetje begeleid.
Dus veel beweging en dus ook druk,daarbij de gewone dagelijkse beslommeringen nog.
SR is van de week door zijn rug gegaan en dit is echt teveel voor hem bij zijn gewone rugpijnen die hij dagelijks al heeft.
Hopelijk is dit snel over zodat hij wel weer een beetje kan staan en lopen want niks kunnen is voor hem niet bevorderlijk.
De osteopaat was wel verrassend maar jammer maar helaas met dit erbij is het even niet zo'n hele positieve ervaring gebleven terwijl het dit wel was.
Ikzelf heb ook de nodige stijfheid in mijn rug die ik probeer weer soepel te krijgen we worden schijnbaar ouder ....
Op mijn werk gaat het zijn gangetje dit jaar krijg ik een vast contract ondanks mijn
beperkingen in werktijden willen ze me heel graag houden en zijn dik tevreden over me.
De serre is inmiddels ook al aangekleed en we hebben er zelfs al kunnen zitten meerdere malen als de zon erop had gestaan.
Het is lekker ook om even een luchtje te scheppen of een sigaretje te roken maar
dit is maar flauwe kul want we roken niet.
Nu komt er nog een barretje in maar dat ligt nu even stil na de klachten van mijn maatje,komt goed zullen we maar denken ...
Dit even tot nu toe..het begin is er weer..
"WELKOM "