dinsdag 20 april 2010

Samen weer gewandeld


Na lange tijd hebben we afgelopen Zondag samen weer eens gewandeld,de laatste tijd had mijn vriend zelf door de week al veel gewandeld en in het weekend weinig energie over, plus door zijn blessure aan zijn achillespees is hij nog steeds beperkt in de hoeveelheid(+afstand) wat betrefd het wandelen.

We zijn met zijn tweeën naar zijn vader gelopen,ons zoontje bleef bij zijn andere opa en oma.
Bij zijn vader was weer volop werk aan de winkel voor mijn vriend,met zijn drie tv's in de kamer,vijf video's en drie dvd's die allemaal goed moeten werken.
Hij had een storing kreeg niet overal beeld en het ontvangst was niet overal goed,je merkt dan dat bij mijn schoonvader(die wel zeker ook ongediagnostiseerd autisme heeft)dit niet in verhouding is,het is een beetje uit de hand gelopen,zo is dit met alles,alles veel,teveel.
En hij kijkt niet een programma/film,neemt van alles op en kijkt bijna niks,ook niet op tv hij volgt van alles en nog niks,overal kijkt hij flarden van.
Vroeger kocht hij elke week videobanden hij had er wel 1000,nu koopt hij ze tweedehands of krijgt ze van anderen die geen video's meer gebruiken.
Daarbij koopt hij nu nog heel veel dvd´s en neemt daarbij nog op op zijn dvd met harde schijf,genoeg dus om op te bewaren,verzamelen van allerlei programma's/films en serie's.


Mijn vriend is alles uit gaan zoeken en heeft het allemaal aan weten te sluiten zodat alles het doet en er niks meer stoort op elkaar.
Hij vindt dit trouwens wel leuk om te doen,het knubbelen en uitzoeken is wel een van zijn hobby's,
zijn vader was tevree en hij(mijn vriend)voldaan omdat hij het in orde heeft kunnen maken.

Daarna zijn we heerlijk samen terugggewandeld en zijn we samen eten gaan maken en gaan eten.
"WELKOM "