zondag 6 juli 2008

Uit naar de Kermis












Zaterdagavond zijn we met naar de kermis gegaan het was nog droog maar de regen dreigde
wel maar we gingen toch.
Daar aangekomen wordt ons zoontje helemaal blij en begint hij volop te praten over wat hij al ziet als we er heen lopen.
Als eerste ging hij in de botswagentjes en dit vond hij keileuk hij straalde helemaal echt leuk om te zien,eerst gaat hij zelf een penning kopen en stapt als zelf in als het zover is.
Daarna gingen we verder toen ging hij met zijn vader in een soort hele hoge Jimmy(boobytrap Hotel)er zitten allemaal bewegende vloeren, trapjes,schijven,draaiende tonnen etc. in,dit vindt hij echt heel leuk en mijn vriend achter hem aan,ze komen dan ook steeds voor buiten langs en kun je ze zien schuiven of lopen(hobbelen)echt leuk om te zien!
Weer merk ik dat mijn vriend niet in de gaten heeft dat ons zoontje weer een jaar verder is en dus veel meer kan als hij denkt en dat hij er niet zo achteraan hoeft te rennen omdat hij bang is dat hij valt ofzo.
Op het einde moesten ze in een hele hoge steile draaiende glijbaan naar beneden en daar kwamen ze één voor één uit.
Daarna met zijn drietjes in de rups gegaan waar hij eerst nooit in durfde omdat de kap dichtgaat,dit vond hij heel eng altijd,nu niet meer dus weer een angst die weg is gelukkig ook voor hem!
Langs het spookhuis lopen durfde hij nu ook zonder bang er hard weg te rennen,hij zei"dit spookhuis is helemaal niet zo eng als vorig jaar"maar dit komt vooral dat hij nu minder bang ervoor is.
Erin wil hij dus echt niet maar dat hoeft ook niet,later doen we een keer mee aan de "plankjes"
dit is met cijfers die op plankjes staan en er een rad met cijfers waar het cijfer op stopt die heeft dan prijs.
Vorig jaar hadden we de hoofdprijs meteen en ja hoor ! nu had hij hem weer wat een geluk hij mocht dus uitzoeken wat hij wilde.
Moeilijk is dat dan ineens er staat zoveel en je weet alleen niet wat je wil,een robot of toch een
spelletje nee hij koos uiteindelijk voor een dubbele spiegeldiscobol voor op zijn kamer,dit vindt hij leuk want soms maakt hij een disco op zijn kamer.
Toen naar huis het was laat genoeg,misselijk van het draaien en van moeheid wilde hij graag naar bed(dit komt vrijwel nooit voor??)
Dus moe maar voldaan is hij even later in slaap gevallen ,Rust.......
"WELKOM "